Current job opening(s):

Vacature Interior architect

Help jij ons bij onze zoektocht naar een Interior architect?

Designs en plannen realiseren? Een project opvolgen van A tot Z; van ontwerp- tot uitvoeringsplan? De voornaamste schakel zijn tussen de klant en Plan ID? Kun je bij het lezen van deze drie vragen bijna niet op je stoel blijven zitten? Lees dan zeker verder!

Plan ID is op zoek naar een denker en een doener in één. Iemand die zelf voldoening krijgt van tevreden klanten. Gaat het om een post-interventiedossier, detailplan of technische fiche? Als designverantwoordelijke van interieurprojecten en winkelruimtes ben jij een essentiële schakel tussen de klant en Plan ID. Die verantwoordelijkheid gaat gepaard met de nodige vrijheid en creativiteit.

Hoe word je werknemer van de maand?

Zorg voor een onberispelijke uitvoering van de plannen, leef de afgesproken uitvoeringstermijnen na én zorg voor tevreden klanten. Doe daar nog een schepje collegialiteit en loyaliteit bij en wij zorgen voor de verdiende pluim.

Jouw profiel? Wat bieden wij jou?

Naast een aantrekkelijke verloning die evenredig is met jouw ervaring en professioneel parcours, bieden we je een fijne werkplek in een dynamisch bedrijf. Je geniet van de zelfstandigheid en flexibiliteit. Samen groeien we nog iedere dag en we willen jou daar graag in meenemen. Denk aan opleidingen en ondernemende collega’s die je kunnen ondersteunen. Ook als zelfstandige ben je van harte welkom om kennis te maken met Plan ID.

Interesse?

Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten. Stuur alvast je motivatiebrief en CV door naar info@abc-planid.be ter attentie van Mieke Camerier.